< Tentang kita di Klinik Mata Kajang, Pusat Pakar Mata ACS

Slit Lamp

Retinoscopy


 

Surgical Microscope


Mengenai Pusat Pakar Mata ACS

Pusat Pakar Mata ACS ialah pusat rawatan mata di Selatan Lembah Kelang, Malaysia.

Lokasi Klinik Mata Kajang ialah bersebelahan lebuhraya SILK, dan ini memberi akses mudah dan lancar melalui lebuhraya supaya anda dapat mengelakkan kesesakan lalulintas.


Rakan sebaya kami pernah merujuk kepada kami di Klinik Mata Kajang sebagai “country practice” kerana kami melayan pesakit klinikal dan surgikal dengan cara penuh mesra dan sifat berperikemanusiaan.


Kami di Klinik Mata Kajang memberi perkhidmatan medikal dan surgikal yang komprehensif untuk Selatan Lembah Kelang. Namun begitu, pesakit kami juga datang dari kawasan luar Lembah Kelang termasuk dari negeri-negeri yang lain di Semenanjung Malaysia , malah juga dari Sabah dan Sarawak. Walaupun kami disifatkan sebagai “country practise” oleh beberapa orang, pesakit kami juga pesakit global. Pesakit telah mengunjungi kami dari negara seperti Australia, Europa, Japan, Timur Tengah, USA untuk rawatan klinikal dan surgikal.


Rawatan pembedahan seharian

Rawatan pembedahan seharian memberi rawatan ambulatori kepada pesakit kami. Peralatan berkualiti digunakan yang berasal dari Germany, USA dan Europa.

Pakar Perunding Oftalmologi

Pakar Perunding Ofalmologi di sini ialah Dr Ang Chin Sim

Pusat Pakar Mata ACS
95G & 97G Jalan TKS 1,
Taman Kajang Sentral,
43000 Kajang,
Selangor, Malaysia.
Tel: 03-82116078

Waze or Google Map